Smoothie me Fruta Pylli dhe Vanilje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Smoothie shijeshem me fruta pylli dhe vanilje.

Smoothie me Fruta Pylli dhe Vanilje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time3 minsTotal Time5 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Smoothie me Fruta Pylli dhe Vanilje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni të gjithë përbërësit në një blender dhe përzieni derisa të qetë.
Shijoni!

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Smoothie me Fruta Pylli dhe Vanilje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni të gjithë përbërësit në një blender dhe përzieni derisa të qetë.
Shijoni!

Smoothie me Fruta Pylli dhe Vanilje