Smoothie me banane dhe pjeshkë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Smoothie me banane dhe pjeshkë është një nga smoothiet më të shijshëm që do të bëni ndonjëherë.

Smoothie me banane dhe pjeshkë
Yields1 Serving
Prep Time3 minsCook Time3 minsTotal Time6 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Smoothie me banane dhe pjeshkë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në mikserin tuaj shtoni banane, pjeshke, mjalt dhe kubat e akullit.

2
Smoothie me banane dhe pjeshkë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Tani shtoni qumështin. Përziejeni për disa sekonda derisa te gjithe perberesit te lidhen me njeri-tjetrin.

3
Smoothie me banane dhe pjeshkë

Në fund shërbejeni atë dhe dekorojeni me fruta. Shijoni!

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Smoothie me banane dhe pjeshkë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në mikserin tuaj shtoni banane, pjeshke, mjalt dhe kubat e akullit.

2
Smoothie me banane dhe pjeshkë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Tani shtoni qumështin. Përziejeni për disa sekonda derisa te gjithe perberesit te lidhen me njeri-tjetrin.

3
Smoothie me banane dhe pjeshkë

Në fund shërbejeni atë dhe dekorojeni me fruta. Shijoni!

Smoothie me banane dhe pjeshkë