Simite me proshute dhe veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Simite me proshute dhe veze per nje mengjes shume te shpejte dhe kalorik.

Simite me proshute dhe veze
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
1
Simite me proshute dhe veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Skuqni proshutën e tymosur me pak gjalp.

2
Simite me proshute dhe veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini simite në 4 feta të holla. 2 feta simite skuqini në një tigan me pak gjalpë.

3
Simite me proshute dhe veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Gatuaj 2 vezet në një tigan me ujë.

4
Simite me proshute dhe veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni të verdhat e vezëve në një tigan tjetër. Shtoni gjalpë dhe rrihni me një lëvizje. Shtoni pak kripë, piper, lëng limoni dhe uthull. Gatuajini për disa minuta.

5
Simite me proshute dhe veze

Vendosni në një feta simite pjatë shërbyese. Vendosni mbi ta proshutë të tymosur dhe vezë të gatuara dhe salcen e pergatitur me te verdhat e vezeve.

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

1
Simite me proshute dhe veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Skuqni proshutën e tymosur me pak gjalp.

2
Simite me proshute dhe veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini simite në 4 feta të holla. 2 feta simite skuqini në një tigan me pak gjalpë.

3
Simite me proshute dhe veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Gatuaj 2 vezet në një tigan me ujë.

4
Simite me proshute dhe veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni të verdhat e vezëve në një tigan tjetër. Shtoni gjalpë dhe rrihni me një lëvizje. Shtoni pak kripë, piper, lëng limoni dhe uthull. Gatuajini për disa minuta.

5
Simite me proshute dhe veze

Vendosni në një feta simite pjatë shërbyese. Vendosni mbi ta proshutë të tymosur dhe vezë të gatuara dhe salcen e pergatitur me te verdhat e vezeve.

Simite me proshute dhe veze