Shurup me lavandër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Shurupi i lavandrës është shumë i thjeshtë për tu pregatitur dhe kërkon pak përbërës. Mund ta përdorni si pije, ose ta shtoni tek caji juaj, në kafe, për koktejle, ose ta shtoni në ëmbëlsirat tuaja, sipër pancakes ose në krepa të ëmbla. Uroj ta provoni !

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time20 minsTotal Time1 hr 25 mins
Produktet kryesore
1
Shurup me lavandër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tenxhere hidhni ujin, sheqerin dhe lavandrën dhe vendosini në zjarrë të ziejnë. Lërini edhe 3-4 minuta të ziejnë dhe më pas largojini nga zjarri. Lëreni shurupin 1 orë në tenxhere, derisa të ftohet plotësishtë.

2
Shurup me lavandër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Me ndihmën e një site, largoni lavandrën dhe hidheni shurupin në një shishe qelqi. Nëse dëshironi mund ti shtoni shurupit ngjyrues ushqimorë. Enjoy!

Category, , CuisineCooking Method

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Shurup me lavandër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tenxhere hidhni ujin, sheqerin dhe lavandrën dhe vendosini në zjarrë të ziejnë. Lërini edhe 3-4 minuta të ziejnë dhe më pas largojini nga zjarri. Lëreni shurupin 1 orë në tenxhere, derisa të ftohet plotësishtë.

2
Shurup me lavandër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Me ndihmën e një site, largoni lavandrën dhe hidheni shurupin në një shishe qelqi. Nëse dëshironi mund ti shtoni shurupit ngjyrues ushqimorë. Enjoy!

Shurup me lavandër