Shurupi i lavandrës është shumë i thjeshtë për tu pregatitur dhe kërkon pak përbërës. Mund ta përdorni si pije, ose ta shtoni tek caji juaj, në kafe, për koktejle, ose ta shtoni në ëmbëlsirat tuaja, sipër pancakes ose në krepa të ëmbla. Uroj ta provoni !

Në një tenxhere hidhni ujin, sheqerin dhe lavandrën dhe vendosini në zjarrë të ziejnë. Lërini edhe 3-4 minuta të ziejnë dhe më pas largojini nga zjarri. Lëreni shurupin 1 orë në tenxhere, derisa të ftohet plotësishtë.

Me ndihmën e një site, largoni lavandrën dhe hidheni shurupin në një shishe qelqi. Nëse dëshironi mund ti shtoni shurupit ngjyrues ushqimorë. Enjoy!
Ingredients
Directions

Në një tenxhere hidhni ujin, sheqerin dhe lavandrën dhe vendosini në zjarrë të ziejnë. Lërini edhe 3-4 minuta të ziejnë dhe më pas largojini nga zjarri. Lëreni shurupin 1 orë në tenxhere, derisa të ftohet plotësishtë.

Me ndihmën e një site, largoni lavandrën dhe hidheni shurupin në një shishe qelqi. Nëse dëshironi mund ti shtoni shurupit ngjyrues ushqimorë. Enjoy!