Ka shumë receta për të pregatitur shishqebap pule. Sot do tju sjell një recetë plot me erëza që do ti falin pjatës suaj një aromë dhe shije të ëmbël, të pasur dhe thjeshtë të parezistueshme. Kalojmë tek receta pa humbur kohë.

Fillimisht preni filetot në copa të vogla dhe hidhini në një tas.

Në një blender shtoni të gjithë përbërësit e tjerë dhe punojini derisa të formohet një salcë.

Hidheni salcën sipër filetove dhe përziejini mirë. Lëreni mënjan fileton të marinohet në frigoriferë për 4-5 orë.( më tepër rekomandojë ta lini gjithë natën në frigoriferë).

Vendosni në shkopinjt nga 5-6 copa filetoje. Piqni filetot në një tigan tip grile, me shumë pak vaj ulliri të shtuar. Mund ti shërbeni të shoqëruara me salca të ndryshme. Ju bëftë mirë !
Ingredients
Directions

Fillimisht preni filetot në copa të vogla dhe hidhini në një tas.

Në një blender shtoni të gjithë përbërësit e tjerë dhe punojini derisa të formohet një salcë.

Hidheni salcën sipër filetove dhe përziejini mirë. Lëreni mënjan fileton të marinohet në frigoriferë për 4-5 orë.( më tepër rekomandojë ta lini gjithë natën në frigoriferë).

Vendosni në shkopinjt nga 5-6 copa filetoje. Piqni filetot në një tigan tip grile, me shumë pak vaj ulliri të shtuar. Mund ti shërbeni të shoqëruara me salca të ndryshme. Ju bëftë mirë !