Sanduiç me fileto pule dhe perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Përbërësit për të pregatitur këtë sanduiç janë shumë të thjeshtë, por plot me shije. Mjafton një panine, fileto pule, misër, proshutë dhe kokë lakër për të pregatitur në fare pak kohë këtë pjatë të mrekullueshme. Mund të shtoni ose të hiqni përbërës sipas preferencave tuaj. Uroj ta provoni!

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Produktet kryesore
1
Sanduiç me fileto pule dhe perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht marinoni fileton e pulës me kripë, piper të zi dhe të kuq, koriandër dhe vaj ulliri. Piqeni në një tigan, me pak vaj ulliri dhe lëreni mënjanë.

2
Sanduiç me fileto pule dhe perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Preni përgjysëm paninen. Më pas preni në copa të vogla domaten, qepën dhe kokë lakrën. Vendosni në panine salcë kosi, më pas fileton e pjekur, pak kokë lakër, qepë, ullinj, misër, bacon, domate, shtoni kripë dhepiper të zi dhe sanduiçi juaj është gati. Enjoy!

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Sanduiç me fileto pule dhe perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht marinoni fileton e pulës me kripë, piper të zi dhe të kuq, koriandër dhe vaj ulliri. Piqeni në një tigan, me pak vaj ulliri dhe lëreni mënjanë.

2
Sanduiç me fileto pule dhe perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Preni përgjysëm paninen. Më pas preni në copa të vogla domaten, qepën dhe kokë lakrën. Vendosni në panine salcë kosi, më pas fileton e pjekur, pak kokë lakër, qepë, ullinj, misër, bacon, domate, shtoni kripë dhepiper të zi dhe sanduiçi juaj është gati. Enjoy!

Sanduiç me fileto pule dhe perime