Salmon me Asparag - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Nëse po kërkoni një darkë të thjeshtë dhe të lehtë për të krijuar në shtëpi merrni parasysh ta shtoni këtë pjatë në menune tuaj.

Salmon me Asparag
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Salmon me Asparag - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shpëlani asparaget dhe pritni fundet e shtizave.

2
Salmon me Asparag - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni 1/2 e gjalpit ne nje tigan nxehtesia e te cilit te jete mesatare.

3
Salmon me Asparag - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Skuqni asparagun për 5 Minuta derisa të gatuhen por jo te zbuten. Sezoni me kripë dhe piper.

4
Salmon me Asparag - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni gjalpin e mbetur në tigan, pastaj shtoni salmonin. Sezoni me kripë dhe piper. Gatuajeni salmonin në të dy anët derisa të gatuhet.

5
Salmon me Asparag

Trazoni asparagun herë pas here. Shtrydhni limonin mbi salmon dhe asparag.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Salmon me Asparag - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shpëlani asparaget dhe pritni fundet e shtizave.

2
Salmon me Asparag - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni 1/2 e gjalpit ne nje tigan nxehtesia e te cilit te jete mesatare.

3
Salmon me Asparag - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Skuqni asparagun për 5 Minuta derisa të gatuhen por jo te zbuten. Sezoni me kripë dhe piper.

4
Salmon me Asparag - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni gjalpin e mbetur në tigan, pastaj shtoni salmonin. Sezoni me kripë dhe piper. Gatuajeni salmonin në të dy anët derisa të gatuhet.

5
Salmon me Asparag

Trazoni asparagun herë pas here. Shtrydhni limonin mbi salmon dhe asparag.

Salmon me Asparag