Salmon i pjekur me salcë mango me avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Një nga gjërat e mia të preferuara për të shërbyer ne nje darke te rendesishme eshte salmon i pjekur me salcë mango me avokado .

Salmon i pjekur me salcë mango me avokado
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Salmon i pjekur me salcë mango me avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtrojeni një tavë pjekje me letër alumini. Përhapeni pak vaj ulliri sipër petëzës. Lyeni filetot e salmonit me vaj ulliri dhe shtrojini, me lëkurën poshtë, në tavën e pjekjes të veshur me petë. Spërkateni me kripë. Vendoseni në furrë 400 ° F dhe gatuajeni për 10 minuta.

2
Salmon i pjekur me salcë mango me avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërsa salmoni po gatuhet, përgatitini avokadot. Pritini avokadot në gjysmë. Hiqni farat. Hiqni copat e avokados dhe shtojini në tas me copat e prera të mangos. Shtoni qepën e kuqe të grirë, dhe lëngun e limonit në tas. Spërkateni me pak kripë. Përzieni butësisht përbërësit së bashku.

3
Salmon i pjekur me salcë mango me avokado

Shërbejeni filetot e salmonit me një pjesë të salcës me mango avokado.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Salmon i pjekur me salcë mango me avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtrojeni një tavë pjekje me letër alumini. Përhapeni pak vaj ulliri sipër petëzës. Lyeni filetot e salmonit me vaj ulliri dhe shtrojini, me lëkurën poshtë, në tavën e pjekjes të veshur me petë. Spërkateni me kripë. Vendoseni në furrë 400 ° F dhe gatuajeni për 10 minuta.

2
Salmon i pjekur me salcë mango me avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërsa salmoni po gatuhet, përgatitini avokadot. Pritini avokadot në gjysmë. Hiqni farat. Hiqni copat e avokados dhe shtojini në tas me copat e prera të mangos. Shtoni qepën e kuqe të grirë, dhe lëngun e limonit në tas. Spërkateni me pak kripë. Përzieni butësisht përbërësit së bashku.

3
Salmon i pjekur me salcë mango me avokado

Shërbejeni filetot e salmonit me një pjesë të salcës me mango avokado.

Salmon i pjekur me salcë mango me avokado