Salmon Burgers me qepë dhe majonezë limoni ju do të dëshironi të gatuani gjatë gjithë verës. Shërbejeni me një sallatë të thjeshtë anësore.


Në një tas të mesëm, rrihni vezën, mustardën, lëvoren dhe lëngun e limonit, kaperin, kripën dhe piperin derisa të përzihen.

Në një përpunues ushqimi, furloni majdanozin dhe qepën 4 deri në 5 herë, ose derisa të copëtohen imët. Transferoni në tas me përzierjen e vezëve.

Pa e larë tasin e përpunuesit të ushqimit, furloni copat e salmonit.

Ju dëshironi që përzierja të jetë pak e trashë, jo një pure. Sigurohuni që të mos e përpunoni shumë përzierjen. Transferoni salmonin në tas me përzierjen e vezëve, majdanozin dhe qepën.

Shtoni pankon në tas me përzierjen e salmonit dhe përzieni derisa përbërësit të bashkohen mirë.

Ndajeni dhe formojeni përzierjen në katër qofte të trasha. Vendosini ato në një shtresë të vetme në një pjatë të madhe dhe lerini për 30 minuta. Në një tas të vogël, kombinoni majonezën, lëngun e limonit, qepën, rrikën, mustardën dhe piperin.

Në një tigan të madh, shtoni 2 lugë vaj. Shtoni qoftet në tigan dhe gatuajini, derisa të marrin ngjyrë kafe të artë.

Nëse ju pëlqen,skuqeni buken në tiganin ose në skarë jo ngjitëse për 30 sekonda deri në një minutë, ose shërbejini në simite të buta. Në pjesën e poshtme të 4 simiteve të hamburgerit, shtroni pak majonezë qepë. Sipër i lyeni me hamburgerë, domate, qepë dhe marule dhe topuzin e sipërm. Shërbejeni ndërsa hamburgerët janë akoma të ngrohtë.
Ingredients
Directions

Në një tas të mesëm, rrihni vezën, mustardën, lëvoren dhe lëngun e limonit, kaperin, kripën dhe piperin derisa të përzihen.

Në një përpunues ushqimi, furloni majdanozin dhe qepën 4 deri në 5 herë, ose derisa të copëtohen imët. Transferoni në tas me përzierjen e vezëve.

Pa e larë tasin e përpunuesit të ushqimit, furloni copat e salmonit.

Ju dëshironi që përzierja të jetë pak e trashë, jo një pure. Sigurohuni që të mos e përpunoni shumë përzierjen. Transferoni salmonin në tas me përzierjen e vezëve, majdanozin dhe qepën.

Shtoni pankon në tas me përzierjen e salmonit dhe përzieni derisa përbërësit të bashkohen mirë.

Ndajeni dhe formojeni përzierjen në katër qofte të trasha. Vendosini ato në një shtresë të vetme në një pjatë të madhe dhe lerini për 30 minuta. Në një tas të vogël, kombinoni majonezën, lëngun e limonit, qepën, rrikën, mustardën dhe piperin.

Në një tigan të madh, shtoni 2 lugë vaj. Shtoni qoftet në tigan dhe gatuajini, derisa të marrin ngjyrë kafe të artë.

Nëse ju pëlqen,skuqeni buken në tiganin ose në skarë jo ngjitëse për 30 sekonda deri në një minutë, ose shërbejini në simite të buta. Në pjesën e poshtme të 4 simiteve të hamburgerit, shtroni pak majonezë qepë. Sipër i lyeni me hamburgerë, domate, qepë dhe marule dhe topuzin e sipërm. Shërbejeni ndërsa hamburgerët janë akoma të ngrohtë.