Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Salmon Burgers me qepë dhe majonezë limoni ju do të dëshironi të gatuani gjatë gjithë verës. Shërbejeni me një sallatë të thjeshtë anësore.

Salmon Burgers me qepë dhe majonezë
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time25 minsTotal Time35 mins
Perberesit
Perberesit për majonezën me limon
Për të shërbyer
Pergatitja
1
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të mesëm, rrihni vezën, mustardën, lëvoren dhe lëngun e limonit, kaperin, kripën dhe piperin derisa të përzihen.

2
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një përpunues ushqimi, furloni majdanozin dhe qepën 4 deri në 5 herë, ose derisa të copëtohen imët. Transferoni në tas me përzierjen e vezëve.

3
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pa e larë tasin e përpunuesit të ushqimit, furloni copat e salmonit.

4
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ju dëshironi që përzierja të jetë pak e trashë, jo një pure. Sigurohuni që të mos e përpunoni shumë përzierjen. Transferoni salmonin në tas me përzierjen e vezëve, majdanozin dhe qepën.

5
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni pankon në tas me përzierjen e salmonit dhe përzieni derisa përbërësit të bashkohen mirë.

6
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndajeni dhe formojeni përzierjen në katër qofte të trasha. Vendosini ato në një shtresë të vetme në një pjatë të madhe dhe lerini për 30 minuta. Në një tas të vogël, kombinoni majonezën, lëngun e limonit, qepën, rrikën, mustardën dhe piperin.

7
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tigan të madh, shtoni 2 lugë vaj. Shtoni qoftet në tigan dhe gatuajini, derisa të marrin ngjyrë kafe të artë.

8
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë

Nëse ju pëlqen,skuqeni buken në tiganin ose në skarë jo ngjitëse për 30 sekonda deri në një minutë, ose shërbejini në simite të buta. Në pjesën e poshtme të 4 simiteve të hamburgerit, shtroni pak majonezë qepë. Sipër i lyeni me hamburgerë, domate, qepë dhe marule dhe topuzin e sipërm. Shërbejeni ndërsa hamburgerët janë akoma të ngrohtë.

Ingredients

Perberesit
Perberesit për majonezën me limon
Për të shërbyer

Directions

Pergatitja
1
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të mesëm, rrihni vezën, mustardën, lëvoren dhe lëngun e limonit, kaperin, kripën dhe piperin derisa të përzihen.

2
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një përpunues ushqimi, furloni majdanozin dhe qepën 4 deri në 5 herë, ose derisa të copëtohen imët. Transferoni në tas me përzierjen e vezëve.

3
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pa e larë tasin e përpunuesit të ushqimit, furloni copat e salmonit.

4
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ju dëshironi që përzierja të jetë pak e trashë, jo një pure. Sigurohuni që të mos e përpunoni shumë përzierjen. Transferoni salmonin në tas me përzierjen e vezëve, majdanozin dhe qepën.

5
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni pankon në tas me përzierjen e salmonit dhe përzieni derisa përbërësit të bashkohen mirë.

6
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndajeni dhe formojeni përzierjen në katër qofte të trasha. Vendosini ato në një shtresë të vetme në një pjatë të madhe dhe lerini për 30 minuta. Në një tas të vogël, kombinoni majonezën, lëngun e limonit, qepën, rrikën, mustardën dhe piperin.

7
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tigan të madh, shtoni 2 lugë vaj. Shtoni qoftet në tigan dhe gatuajini, derisa të marrin ngjyrë kafe të artë.

8
Salmon Burgers me qepë dhe majonezë

Nëse ju pëlqen,skuqeni buken në tiganin ose në skarë jo ngjitëse për 30 sekonda deri në një minutë, ose shërbejini në simite të buta. Në pjesën e poshtme të 4 simiteve të hamburgerit, shtroni pak majonezë qepë. Sipër i lyeni me hamburgerë, domate, qepë dhe marule dhe topuzin e sipërm. Shërbejeni ndërsa hamburgerët janë akoma të ngrohtë.

Salmon Burgers me qepë dhe majonezë