Kjo sallatë e thjeshtë Tajlandeze mund te pergatitet per vetem 15 minuta duke e bërë atë një mundësi të shkëlqyeshme për një vakt gjatë javës. E lehtë, freskuese dhe shumë e shijshme!


Shtoni karkaleca dhe kripë dhe piper. Trazoni, duke gatuar derisa karkalecat të bëhen rozë, gjë që duhet të zgjasë rreth 3 Minuta. Hiqeni nga nxehtësia dhe lëreni mënjanë.

Në një tas të vogël përzierjeje, bëni vinaigretën tuaj duke kombinuar të gjithë përbërësit në tas dhe duke tundur së bashku. Hidhni gjysmën e vinaigretës mbi karkaleca për t'u lyer.

Vendosni zarzavatet aziatike dhe cilantro në një tas të madh me sallatë. Shtoni karkaleca, cilantro, dhe frutat e thata. Shtoni vinaigretën e mbetur, si dhe salcën me kikirikë. Shërbejeni menjëherë.
Ingredients
Directions

Shtoni karkaleca dhe kripë dhe piper. Trazoni, duke gatuar derisa karkalecat të bëhen rozë, gjë që duhet të zgjasë rreth 3 Minuta. Hiqeni nga nxehtësia dhe lëreni mënjanë.

Në një tas të vogël përzierjeje, bëni vinaigretën tuaj duke kombinuar të gjithë përbërësit në tas dhe duke tundur së bashku. Hidhni gjysmën e vinaigretës mbi karkaleca për t'u lyer.

Vendosni zarzavatet aziatike dhe cilantro në një tas të madh me sallatë. Shtoni karkaleca, cilantro, dhe frutat e thata. Shtoni vinaigretën e mbetur, si dhe salcën me kikirikë. Shërbejeni menjëherë.