Sallate Shopska - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Sallate shopska mbase mund të jetë ndër sallatat më të përdorura dhe më të famshme Bullgare.

Sallate shopska
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Perberesit
1
Sallate Shopska - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Specat piqini e më pas qërojini. Pastaj grijini dhe bëjini bashkë me qepën e domatet e prera.

2
Sallate Shopska - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni edhe specin djegës të grirë imët. Kriposini, shtoni vaj dhe trazojini mirë të gjitha.

3
Sallate shopska

Hidhini djathe dhe shijojeni me pak majdanoz siper.

Ingredients

Perberesit

Directions

1
Sallate Shopska - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Specat piqini e më pas qërojini. Pastaj grijini dhe bëjini bashkë me qepën e domatet e prera.

2
Sallate Shopska - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni edhe specin djegës të grirë imët. Kriposini, shtoni vaj dhe trazojini mirë të gjitha.

3
Sallate shopska

Hidhini djathe dhe shijojeni me pak majdanoz siper.

Sallate Shopska