Kjo recetë e përsosur e sallatës me vezë do ju beje per vete ! Ekuilibri perfekt i aromave dhe përbërësit sekret?


Vendosni vezët në fund të një tenxhere të mesme. Mbushni tenxheren me ujë të mjaftueshëm për të mbuluar vezët. Vendoseni tenxheren në zjarr të fortë dhe lëreni të ziejë. Sapo të vlojë, kthejeni nxehtësinë, vendosni një kapak dhe lëreni të qëndrojë për 8 Minuta.

Mbushni një tas me akull dhe ujë. Zhyt vezët e ziera në ujë me akull për të ndaluar procesin e gatimit. Qëroni vezët dhe pritini në copa me madhësi të kafshimit.

Vendosni vezë të copëtuara në një tas të madh përzierjeje. Shtoni majonezë, mustardë, kopër dhe qepë. Butësisht trazojeni së bashku. Lereni te ftohet derisa të jetë gati për tu shërbyer.
Ingredients
Directions

Vendosni vezët në fund të një tenxhere të mesme. Mbushni tenxheren me ujë të mjaftueshëm për të mbuluar vezët. Vendoseni tenxheren në zjarr të fortë dhe lëreni të ziejë. Sapo të vlojë, kthejeni nxehtësinë, vendosni një kapak dhe lëreni të qëndrojë për 8 Minuta.

Mbushni një tas me akull dhe ujë. Zhyt vezët e ziera në ujë me akull për të ndaluar procesin e gatimit. Qëroni vezët dhe pritini në copa me madhësi të kafshimit.

Vendosni vezë të copëtuara në një tas të madh përzierjeje. Shtoni majonezë, mustardë, kopër dhe qepë. Butësisht trazojeni së bashku. Lereni te ftohet derisa të jetë gati për tu shërbyer.