Sallate me ullinj dhe portokall - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Sallate me ullinj dhe portokall mjaft e thjesht e fresket dhe me shume shije.

Sallate me ullinj dhe portokall

[cookeSallate me ullinj dhe portokalld-info left="servings" right="prep_time,cook_time,total_time"]

Perberesit
Pergatitja
1
Sallate me ullinj dhe portokall

Shtoni ullinjtë, qepet, limonin, portokallin, pak rigon dhe kripe. Përziejini mirë dhe sherbejeni.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Sallate me ullinj dhe portokall

Shtoni ullinjtë, qepet, limonin, portokallin, pak rigon dhe kripe. Përziejini mirë dhe sherbejeni.

Sallate me ullinj dhe portokall