Sallatë me Shalqi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Një nga sallatat e mia të preferuara, është e lehtë, e freskët, dhe falë kombinimit të së kripurës- të ëmblës, është pothuajse magjike. Në momentin që do të shihni se sa e lehtë është ta pregatisni këtë sallatë me shalqi, erëza dhe djathë feta, do ta bëni gjatë gjithë verës.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsTotal Time15 mins
Produktet kryesore
1
Sallatë me Shalqi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht pregatisini gjithë përbërësit. Qëroni dhe preni në kubik shalqirin, djathin, si dhe lani dhe preni imët erëzat.

2
Sallatë me Shalqi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas shtoni në një tas gjithë përbërësit dhe përziejini. Shërbejeni menjëherë. Ju bëftë mirë!

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Sallatë me Shalqi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht pregatisini gjithë përbërësit. Qëroni dhe preni në kubik shalqirin, djathin, si dhe lani dhe preni imët erëzat.

2
Sallatë me Shalqi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas shtoni në një tas gjithë përbërësit dhe përziejini. Shërbejeni menjëherë. Ju bëftë mirë!

Sallatë me Shalqi