Sallate me Shalqi, Mente dhe Limon - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Shërbejeni kete sallate me shalqi me mente dhe limon. Tepër e lehtë, dhe oh aq e shijshme!

Sallate me Shalqi, Mente dhe Limon - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields6 Servings
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Sallate me Shalqi, Mente dhe Limon - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni shalqirin në një tas të madh.
Shtoni mente dhe djathin feta. Perzijini së bashku butësisht ndërsa derdhni lëng limoni mbi shalqirin.

2
Sallate me Shalqi, Mente dhe Limon - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni në frigorifer derisa të jetë gati për t’u shërbyer. Sherbejeni dhe shijojeni!

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Sallate me Shalqi, Mente dhe Limon - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni shalqirin në një tas të madh.
Shtoni mente dhe djathin feta. Perzijini së bashku butësisht ndërsa derdhni lëng limoni mbi shalqirin.

2
Sallate me Shalqi, Mente dhe Limon - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni në frigorifer derisa të jetë gati për t’u shërbyer. Sherbejeni dhe shijojeni!

Sallate me Shalqi, Mente dhe Limon