Sallate me Rukola - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Sallata me rukola është pjata e përsosur e freskët dhe e lehtë për çdo vakt.

Sallate me Rukola - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Salca
1
Sallate me Rukola - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të madh me sallatë hidhni rukolën me parmixhano.

2
Sallate me Rukola - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të vogël përzierës, trazoni së bashku lëvoren e limonit, lëngun e limonit, hudhrën, uthullën, sheqerin dhe vajin e ullirit.

3
Sallate me Rukola - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidh salcën mbi rukolën dhe servireni.

Ingredients

Perberesit
Salca

Directions

1
Sallate me Rukola - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të madh me sallatë hidhni rukolën me parmixhano.

2
Sallate me Rukola - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të vogël përzierës, trazoni së bashku lëvoren e limonit, lëngun e limonit, hudhrën, uthullën, sheqerin dhe vajin e ullirit.

3
Sallate me Rukola - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidh salcën mbi rukolën dhe servireni.

Sallate me Rukola