Sallatë me patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kjo është një sallatë me patate tradicionale ne gjermani! Shërbejeni atë të ngrohte, ose të ftohtë në Barbecue në oborrin tuaj!

Sallatë me patate
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Sallatë me patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Patatet i zijeme për 20 minuta. Për të provuar zierjen, përdorni një thikë për të shpuar një nga patatet; ziejini dhe për disa minuta të tjera nëse nuk është bërë plotësisht.

2
Sallatë me patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare, kaurdisni proshutën derisa të fillojë të marrë një pjesë të yndyrës së saj, rreth 5 minuta.

3
Sallatë me patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni qepët dhe skuqini për 5 minuta të tjera, derisa qepët të jenë zbutur dhe të tejdukshme dhe proshuta të jetë gatuar.

4
Sallatë me patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni uthullën në tigan. E trazojmë me qepët dhe proshutën dhe e lëmë të avulloje, rreth 2 minuta. Përzieni lëngun e perimeve, mustardën, kripën dhe piperin dhe fikni zjarrin.

5
Sallatë me patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Qëroni dhe prisni patatet në feta.

6
Sallatë me patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni patatet dhe erezat e copëtuara në tigan me vinaigrette. Përzieni butësisht derisa patatet të jenë të veshura në mënyrë të barabartë me erezat, qepët dhe proshutën.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Sallatë me patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Patatet i zijeme për 20 minuta. Për të provuar zierjen, përdorni një thikë për të shpuar një nga patatet; ziejini dhe për disa minuta të tjera nëse nuk është bërë plotësisht.

2
Sallatë me patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare, kaurdisni proshutën derisa të fillojë të marrë një pjesë të yndyrës së saj, rreth 5 minuta.

3
Sallatë me patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni qepët dhe skuqini për 5 minuta të tjera, derisa qepët të jenë zbutur dhe të tejdukshme dhe proshuta të jetë gatuar.

4
Sallatë me patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni uthullën në tigan. E trazojmë me qepët dhe proshutën dhe e lëmë të avulloje, rreth 2 minuta. Përzieni lëngun e perimeve, mustardën, kripën dhe piperin dhe fikni zjarrin.

5
Sallatë me patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Qëroni dhe prisni patatet në feta.

6
Sallatë me patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni patatet dhe erezat e copëtuara në tigan me vinaigrette. Përzieni butësisht derisa patatet të jenë të veshura në mënyrë të barabartë me erezat, qepët dhe proshutën.

Sallatë me patate