Sallata jonë me patate është e mbushur me aromë dhe shije fantastike, kjo falë një salce të thjeshtë me vaj ulliri, shumë erëza të freskëta dhe limon. Unë preferojmë të përdorë patate të vogla (nganjëherë të etiketuara Patate të reja). Shpresojë ta provoni!

Shtoni patatet dhe pak kripë në një tenxhere të madhe, të cilën e keni mbushur me ujë, dhe lërini të ziejnë.

Ndërkohë që patatet ziejn, pregatisni përbërësitë e tjerë. Fillimisht përzieni në një tasë mustardën, vajin e ullirit, uthullën, lëngun e limonit, lëkurën e limonit, kripën dhe piperin.Shtoni sipër patateve të ziera salcën e pregatitur. Më pas lani dhe preni sa më hollë të gjitha erëzat.

Më pas lani dhe preni sa më hollë të gjitha erëzat dhe shtojini sipër patateve. Përziejini dhe shërbejeni të ftohtë.
Ingredients
Directions

Shtoni patatet dhe pak kripë në një tenxhere të madhe, të cilën e keni mbushur me ujë, dhe lërini të ziejnë.

Ndërkohë që patatet ziejn, pregatisni përbërësitë e tjerë. Fillimisht përzieni në një tasë mustardën, vajin e ullirit, uthullën, lëngun e limonit, lëkurën e limonit, kripën dhe piperin.Shtoni sipër patateve të ziera salcën e pregatitur. Më pas lani dhe preni sa më hollë të gjitha erëzat.

Më pas lani dhe preni sa më hollë të gjitha erëzat dhe shtojini sipër patateve. Përziejini dhe shërbejeni të ftohtë.