Sallata më e mirë e panxharit ka djathë dhie dhe një vinaigretë portokalli-balsamike. Eshte thjeshtë për t’u bërë, dhe e shijshme!


Vendosni panxharët ne ujë të vluar me kapak të vendosur. Lerini panxharët derisa të zbuten, 15 Minuta. Kur të jene zier, vendosini në frigorifer.

Bëni salcën duke bashkuar lëngun e portokallit, uthullën balsamike, vajin e ullirit, sheqerin (opsional) dhe kripën në një enë të vogël dhe tundeni.

Shpëlajeni sallatën , thajeni bashkojini në një tas. Sipër hidhni panxhar të ftohur dhe djathë dhie të thërrmuar. Hidheni mbi sallatë salcen pak para se ta shërbeni.
Ingredients
Directions

Vendosni panxharët ne ujë të vluar me kapak të vendosur. Lerini panxharët derisa të zbuten, 15 Minuta. Kur të jene zier, vendosini në frigorifer.

Bëni salcën duke bashkuar lëngun e portokallit, uthullën balsamike, vajin e ullirit, sheqerin (opsional) dhe kripën në një enë të vogël dhe tundeni.

Shpëlajeni sallatën , thajeni bashkojini në një tas. Sipër hidhni panxhar të ftohur dhe djathë dhie të thërrmuar. Hidheni mbi sallatë salcen pak para se ta shërbeni.