Kjo recetë është e duhura për një vakt dreke, kur dëshironi të pregatisni dicka të shpejtë dhe mos lodheni. Salla me kuinoa përmban disa përbërës, si pula, misrat e konservuar, fasulet e konservuara, ullinjt, të cilës i falin pjatës shumë shije. Uroj ta provoni!

Fillimisht lëreni kuinoat 2-3 minuta në ujë, më pas shpërlajeni, kullojeni dhe hidheni në një tenxhere ku do të shtoni ujin, kripë, vaji e ullirit dhe do ta vendosni në zjarr mesatar të ziejë.

Pasi kuinoa është zierë, hidheni në një tas dhe shtoni në të, të gjithë përbërësit e sallatë, fileton e pulës, qepën, misrat, fasulet, ullinjt, qepën, hudhrat, domatet, specin jeshilë dhe majdanozin. Marinoni me kripë, piper të zi, vaj ulliri dhe lëng limoni dhe sallata juaj është gati. Ju bëftë mirë!
Ingredients
Directions

Fillimisht lëreni kuinoat 2-3 minuta në ujë, më pas shpërlajeni, kullojeni dhe hidheni në një tenxhere ku do të shtoni ujin, kripë, vaji e ullirit dhe do ta vendosni në zjarr mesatar të ziejë.

Pasi kuinoa është zierë, hidheni në një tas dhe shtoni në të, të gjithë përbërësit e sallatë, fileton e pulës, qepën, misrat, fasulet, ullinjt, qepën, hudhrat, domatet, specin jeshilë dhe majdanozin. Marinoni me kripë, piper të zi, vaj ulliri dhe lëng limoni dhe sallata juaj është gati. Ju bëftë mirë!