Kjo recetë e lehtë është një recetë e preferuar për familjen, të cilën njerëzit e kanë shijuar për mosha. Kastravecat dhe qepët e prera hollë hidhen në një vinagretë të ëmbël dhe të butë për një pjatë shoqeruese klasike.


Pasi te keni lare kastravecat pritini ne feta te holla dhe vendosini ne nje tas.

Kastravecat i kriposni me kripë në një enë të madhe dhe lërini 60 Minuta. Kulloni lëngjet e kastravecit.

Shtoni qepen dhe koperen. Në një tenxhere të vogël , hidhni uthull të bardhë dhe ujë dhe përzieni sheqer derisa të tretet dhe lëngu të bëhet i pastër, 5 Minuta ne zjarr.
Hiqeni nga zjarri dhe hidheni tek sallata.

Servireni dhe shijojeni.
Ingredients
Directions

Pasi te keni lare kastravecat pritini ne feta te holla dhe vendosini ne nje tas.

Kastravecat i kriposni me kripë në një enë të madhe dhe lërini 60 Minuta. Kulloni lëngjet e kastravecit.

Shtoni qepen dhe koperen. Në një tenxhere të vogël , hidhni uthull të bardhë dhe ujë dhe përzieni sheqer derisa të tretet dhe lëngu të bëhet i pastër, 5 Minuta ne zjarr.
Hiqeni nga zjarri dhe hidheni tek sallata.

Servireni dhe shijojeni.