Sallatë me Kastravec Pjeshkë dhe Borzilok - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kastravecat e freskëta, të butë, të kombinuara me pjeshkë të ëmbla, me lëng dhe të veshura me një vinaigretë borziloku me spec, është një mënyrë e shkëlqyeshme për të shfrytëzuar në maksimum verën dhe të gjitha shijet e saj të mrekullueshme. Kjo sallatë me kastravec pjeshke dhe borzilok është e lehtë për tu bërë dhe shkon shumë me mishin në zgarë.

sallatë me kastravec pjeshke dhe borzilok
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Perberesit Per Salcen
Pergatitja
1
Sallatë me Kastravec Pjeshkë dhe Borzilok - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni pjeshkët dhe kastravecat e copëtuara në një tas të madh.

Pergatitja salces
2
Sallatë me Kastravec Pjeshkë dhe Borzilok - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në tas ose një mini përpunues ushqimi ose blender, bashkoni vajin, uthullën, lëngun e limonit dhe lëngun, mjaltin, borzilokun, kripën dhe piperin. Pulsoni derisa borziloku të copëtohet imët dhe vinaigreta të jete kremoze.

3
Sallatë me Kastravec Pjeshkë dhe Borzilok - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni vinaigretën mbi përzierjen e pjeshkës dhe kastravecit. Trazoni për të lyer në mënyrë të barabartë.

4
Sallatë me Kastravec Pjeshkë dhe Borzilok - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kalojeni në një pjatë për servirje, zbukurojeni me gjethe borziloku dhe shërbejeni menjëherë.

Ingredients

Perberesit
Perberesit Per Salcen

Directions

Pergatitja
1
Sallatë me Kastravec Pjeshkë dhe Borzilok - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni pjeshkët dhe kastravecat e copëtuara në një tas të madh.

Pergatitja salces
2
Sallatë me Kastravec Pjeshkë dhe Borzilok - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në tas ose një mini përpunues ushqimi ose blender, bashkoni vajin, uthullën, lëngun e limonit dhe lëngun, mjaltin, borzilokun, kripën dhe piperin. Pulsoni derisa borziloku të copëtohet imët dhe vinaigreta të jete kremoze.

3
Sallatë me Kastravec Pjeshkë dhe Borzilok - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni vinaigretën mbi përzierjen e pjeshkës dhe kastravecit. Trazoni për të lyer në mënyrë të barabartë.

4
Sallatë me Kastravec Pjeshkë dhe Borzilok - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kalojeni në një pjatë për servirje, zbukurojeni me gjethe borziloku dhe shërbejeni menjëherë.

Sallatë me Kastravec Pjeshkë dhe Borzilok