Kjo sallatë me hikerr e shëndetshme dhe e përzemërt dhe e lehtë mund të zëvendësojë darkën tuaj.


Në një tigan me vaj ulliri, kaurdisni se bashku hudhrën, karrotat dhe kungujt.

Në një tas shtoni hikërren, ujin dhe i lini të qëndrojnë për disa orë, derisa te zbuten.

Shtoni qiqrrat pasi të jenë zbutur. Tani shtoni perimet që keni kaurdisur. Trazojini mirë dhe shtoni kaperi.

Vazhdoni të perzieni dhe shtoni kripë, tumernik, piper të kuq dhe borzilokun. Në fund servireni në pjatë sipas deshires tuaj mund te shtoni pak djathe dhe disa kokrra shege dhe shijojeni.
Ingredients
Directions

Në një tigan me vaj ulliri, kaurdisni se bashku hudhrën, karrotat dhe kungujt.

Në një tas shtoni hikërren, ujin dhe i lini të qëndrojnë për disa orë, derisa te zbuten.

Shtoni qiqrrat pasi të jenë zbutur. Tani shtoni perimet që keni kaurdisur. Trazojini mirë dhe shtoni kaperi.

Vazhdoni të perzieni dhe shtoni kripë, tumernik, piper të kuq dhe borzilokun. Në fund servireni në pjatë sipas deshires tuaj mund te shtoni pak djathe dhe disa kokrra shege dhe shijojeni.