Sallate me Fruta - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Ky kombinim i frutave me një salcë farash lulëkuqe përbëjnë sallatën më të mirë të frutave që do të keni provuar ndonjëherë.

Sallate me Fruta - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields6 Servings
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Perberesit
1
Sallate me Fruta - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përgatitni frutat.
Ananasi: Prisni ananasin në kube me madhësi të kafshimit.
Luleshtrydhet: Shpëlajini tërësisht, dhe luleshtrydhet e mëdha i prisni në çerek, dhe ato më të voglat në gjysmë për copa me madhësi të kafshimit.
Kivi: Qëroni kivin, më pas priteni në kube të përmasave të kafshimit.

2
Sallate me Fruta - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kombinoni të gjitha frutat e përgatitura në një tas të madh përzierjeje. Shtrydhni lëngun e një limoni mbi fruta. Spërkatni sheqerin dhe farat e lulekuqes dhe pastaj trazojeni butësisht që të kombinohen.

Ingredients

Perberesit

Directions

1
Sallate me Fruta - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përgatitni frutat.
Ananasi: Prisni ananasin në kube me madhësi të kafshimit.
Luleshtrydhet: Shpëlajini tërësisht, dhe luleshtrydhet e mëdha i prisni në çerek, dhe ato më të voglat në gjysmë për copa me madhësi të kafshimit.
Kivi: Qëroni kivin, më pas priteni në kube të përmasave të kafshimit.

2
Sallate me Fruta - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kombinoni të gjitha frutat e përgatitura në një tas të madh përzierjeje. Shtrydhni lëngun e një limoni mbi fruta. Spërkatni sheqerin dhe farat e lulekuqes dhe pastaj trazojeni butësisht që të kombinohen.

Sallate me Fruta