Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Sallatë me finok dhe avokado e marinuar ne një salcë të lehtë për ta bërë këtë sallatë dimri të shpejtë, të lehtë dhe të shëndetshme

Sallatë me finok dhe avokado
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni përbërësit.

2
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të mesëm dhe të madh, përzieni vajin, lëngun e limonit dhe kripën. Lereni menjane.

3
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini avokadon përgjysmë për së gjati.

4
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përdorni majën e thikës për të prerë avokadon në feta ose kube - duke prerë me kujdes tulin, por jo përmes lëvozhgës. Hidheni akovadon ne perzierjen e vajit.

5
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Perziejeni me vajin dhe limonin.

6
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini finokun përgjysmë për së gjati dhe vendosni gjysmat e prera anash poshtë në një sipërfaqe prerëse. Pritini në mënyrë tërthore sa më hollë të jetë e mundur (ose përdorni një mandolinë kuzhine).

7
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Qëroni dhe copëtoni hollë qepën e kuqe .

8
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni finokun dhe qepen e kuqe në tas.

9
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Nëse keni pak kopër, përdoreni pasi i jep nje shije delikate.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni përbërësit.

2
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të mesëm dhe të madh, përzieni vajin, lëngun e limonit dhe kripën. Lereni menjane.

3
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini avokadon përgjysmë për së gjati.

4
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përdorni majën e thikës për të prerë avokadon në feta ose kube - duke prerë me kujdes tulin, por jo përmes lëvozhgës. Hidheni akovadon ne perzierjen e vajit.

5
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Perziejeni me vajin dhe limonin.

6
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini finokun përgjysmë për së gjati dhe vendosni gjysmat e prera anash poshtë në një sipërfaqe prerëse. Pritini në mënyrë tërthore sa më hollë të jetë e mundur (ose përdorni një mandolinë kuzhine).

7
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Qëroni dhe copëtoni hollë qepën e kuqe .

8
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni finokun dhe qepen e kuqe në tas.

9
Sallatë me finok dhe avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Nëse keni pak kopër, përdoreni pasi i jep nje shije delikate.

Sallatë me finok dhe avokado