Sallate me Domate dhe Aceto Balsamike - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kjo sallatë domate e thjeshtë ka një salcë të shëndetshme me uthull balsamike. Mos lejoni që thjeshtësia t'ju mashtrojë, është plot aromë dhe shije!

Sallate me Domate dhe Aceto Balsamike - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time2 minsTotal Time7 mins
Perberesit
1
Sallate me Domate dhe Aceto Balsamike - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini të gjitha domatet e qershisë në gjysmë dhe vendosini në një tas të madh përzierjeje. Vendosni borzilokun me përzierjen e domates.

2
Sallate me Domate dhe Aceto Balsamike - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të vogël përzierje, tundni së bashku uthull balsamike, vaj ulliri, kripë dhe piper. Hidh salcë mbi përzierjen e domates. Shërbejeni në temperaturë ambjenti.

Ingredients

Perberesit

Directions

1
Sallate me Domate dhe Aceto Balsamike - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini të gjitha domatet e qershisë në gjysmë dhe vendosini në një tas të madh përzierjeje. Vendosni borzilokun me përzierjen e domates.

2
Sallate me Domate dhe Aceto Balsamike - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të vogël përzierje, tundni së bashku uthull balsamike, vaj ulliri, kripë dhe piper. Hidh salcë mbi përzierjen e domates. Shërbejeni në temperaturë ambjenti.

Sallate me Domate dhe Aceto Balsamike