Sallate me Brokoli dhe Kopër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kjo sallatë me brokoli dhe kopër me shije super të freskët është e sigurt që do të bëhet pjata juaj e re kryesore.

Sallate me Brokoli dhe Kopër
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time11 mins
Perberesit
Pergatitja
1
sallatë me brokoli dhe kopër

Prisni brokolin në copa të vogla. Pritini kërcellin në copa edhe më të vogla.

2
sallatë me brokoli dhe kopër

Shtoni brokoli në tenxhere dhe zieni për 5 Minuta derisa të zbutet pak. Brokoli duhet të jetë ende i gjelbër i ndritshëm dhe i freskët. Kullojeni brokolin dhe lëreni mënjanë të ftohet.

3
Sallate me Brokoli dhe Kopër

Pasi brokoli të jetë ftohur, shtoni përbërësit e mbetur dhe trazojini së bashku që të kombinohen. Sezoni me kripë dhe piper për shije, pastaj shërbejeni.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
sallatë me brokoli dhe kopër

Prisni brokolin në copa të vogla. Pritini kërcellin në copa edhe më të vogla.

2
sallatë me brokoli dhe kopër

Shtoni brokoli në tenxhere dhe zieni për 5 Minuta derisa të zbutet pak. Brokoli duhet të jetë ende i gjelbër i ndritshëm dhe i freskët. Kullojeni brokolin dhe lëreni mënjanë të ftohet.

3
Sallate me Brokoli dhe Kopër

Pasi brokoli të jetë ftohur, shtoni përbërësit e mbetur dhe trazojini së bashku që të kombinohen. Sezoni me kripë dhe piper për shije, pastaj shërbejeni.

Sallate me Brokoli dhe Kopër