Sallatë me borzilok, burrata dhe pjeshkë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Kjo recetë është perfekte për ditët e nxehta të verës kur dëshiron të pregatisësh një pjatë në vetëm pak minuta. Plot me shije dhe e freskët, një kombinim perfekt i burrata-ës dhe ëmbëlsisë së pjeshkëve. Uroj ta provoni!

Yields2 Servings
Prep Time5 minsTotal Time15 mins
Produktet kresore
1
Sallatë me borzilok, burrata dhe pjeshkë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Qërroni lëkurën e pjeshkëve dhe prejini në copa jo shumë të vogla.

2
Sallatë me borzilok, burrata dhe pjeshkë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përziejini pjeshkët me pak vaj ulliri, kripë, piper të zi dhe gjethe e borzilokut.

3
Sallatë me borzilok, burrata dhe pjeshkë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hapni me duar burrata-ën dhe vendoseni në një pjatë. Spërkateni psk me vaj ulliri. Sipër shtojini pjeshkët . Lëreni 10 minuta mënjan dhe më pas shërbejeni. Ju bëftë mirë.

Ingredients

Produktet kresore

Directions

1
Sallatë me borzilok, burrata dhe pjeshkë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Qërroni lëkurën e pjeshkëve dhe prejini në copa jo shumë të vogla.

2
Sallatë me borzilok, burrata dhe pjeshkë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përziejini pjeshkët me pak vaj ulliri, kripë, piper të zi dhe gjethe e borzilokut.

3
Sallatë me borzilok, burrata dhe pjeshkë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hapni me duar burrata-ën dhe vendoseni në një pjatë. Spërkateni psk me vaj ulliri. Sipër shtojini pjeshkët . Lëreni 10 minuta mënjan dhe më pas shërbejeni. Ju bëftë mirë.

Sallatë me borzilok, burrata dhe pjeshkë