Sallatë kremoze me dardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Sallatë kremoze me dardhe e fresket dhe e shijeshme.

Sallatë kremoze me dardhe
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Sallatë kremoze me dardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritni dardhat dhe shtrydhini leng limoni. Lerini pak ne leng limoni dhe thajini me leter.

2
Sallatë kremoze me dardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje tas perzieni sebashku me rrahes elektrik djathin krem, krem kosi, ekstraktin e vaniljes dhe sheqerin e grimcuar.

3
Sallatë kremoze me dardhe

Hidhni dardhat ne perzierjen e kremit perzijeni dhe ne to shtoni pecans. Servireni ne nje pjate sherbimi dhe sipar deshires tuaj mund ti dekoroni me fruta.

CategoryCuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Sallatë kremoze me dardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritni dardhat dhe shtrydhini leng limoni. Lerini pak ne leng limoni dhe thajini me leter.

2
Sallatë kremoze me dardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje tas perzieni sebashku me rrahes elektrik djathin krem, krem kosi, ekstraktin e vaniljes dhe sheqerin e grimcuar.

3
Sallatë kremoze me dardhe

Hidhni dardhat ne perzierjen e kremit perzijeni dhe ne to shtoni pecans. Servireni ne nje pjate sherbimi dhe sipar deshires tuaj mund ti dekoroni me fruta.

Sallatë kremoze me dardhe