Sallate Frutash Me Quinoa - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Deshironi te provoni nje sallate frutash te shendetshme, por qe te permbaje quinoa. Hidhini nje sy kesaj sallate te fresket.

Sallate Frutash Me Quinoa - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time2 minsTotal Time4 mins
Perberesit
1
Sallate Frutash Me Quinoa - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të madh, bashkoni quinoa, manaferra, kivi dhe mango.
Për të bërë salcen: Në një tas të vogël bashkoni mjaltin dhe lëngun e nje lime. Hidheni mbi sallatën e frutave dhe perziejeni.

Ingredients

Perberesit

Directions

1
Sallate Frutash Me Quinoa - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të madh, bashkoni quinoa, manaferra, kivi dhe mango.
Për të bërë salcen: Në një tas të vogël bashkoni mjaltin dhe lëngun e nje lime. Hidheni mbi sallatën e frutave dhe perziejeni.

Sallate Frutash Me Quinoa