Kjo sallatë ceasar me marule, croutons shtëpi, djathë parmixhanon dhe salcë e lehtë Cezare shtëpiake sigurisht që do t'i kënaqë të gjithë. Plus, kurrë nuk do të dëshironi të blini salcen e Cezarit përsëri!


Në një tas shumë të madh, trazoni së bashku 1/2 filxhan vaj ulliri dhe hudhër. Lëreni për të paktën gjysmë ore. Përhapni fetat e baguette në një fletë pjekje dhe spërkatni me vaj ulliri.

Shtoni vezë në përzierjen vaj-hudhër. Trazojini derisa të bëhet kremoze. Shtoni kripë dhe piper dhe 1/4 filxhan lëng limoni. grijini gjysmën e djathit parmixhano. Shijoni, shtoni më shumë lëng limoni, kripë dhe piper për shije. Limoni duhet t'i japë një avantazh veshjes, por jo ta mbingarkojë atë.

Duke përdorur duart tuaja, copetoni marulet (mos përdorni thikë për të prerë). Shtoni në salcë dhe trazoni derisa të lyhen. Shtoni pjesën tjetër të djathit parmixhano.

Buken e thekur copetojeni dhe hidheni ne sallate. Shijojeni!
Ingredients
Directions

Në një tas shumë të madh, trazoni së bashku 1/2 filxhan vaj ulliri dhe hudhër. Lëreni për të paktën gjysmë ore. Përhapni fetat e baguette në një fletë pjekje dhe spërkatni me vaj ulliri.

Shtoni vezë në përzierjen vaj-hudhër. Trazojini derisa të bëhet kremoze. Shtoni kripë dhe piper dhe 1/4 filxhan lëng limoni. grijini gjysmën e djathit parmixhano. Shijoni, shtoni më shumë lëng limoni, kripë dhe piper për shije. Limoni duhet t'i japë një avantazh veshjes, por jo ta mbingarkojë atë.

Duke përdorur duart tuaja, copetoni marulet (mos përdorni thikë për të prerë). Shtoni në salcë dhe trazoni derisa të lyhen. Shtoni pjesën tjetër të djathit parmixhano.

Buken e thekur copetojeni dhe hidheni ne sallate. Shijojeni!