Salcice role me sfoliate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Salcice role me sfoliate te shpejta per festat e ditelindjeve te femijeve.

Salcice role me sfoliate
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time20 minsTotal Time25 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Salcice role me sfoliate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni peten sfoliat në një sipërfaqe pune dhe mbështilleni në formë roleje suxhukun. Në një tas të vogël shtoni vezë, kripë, piper dhe përzieni të gjithë përbërësit me një pirun. Vendosni rrotullat e suxhukut në një tigan. Lani me vezë dhe shtoni farat e susamit. Piqeni atë në 180 ° C për rreth 20 minuta.

2
Salcice role me sfoliate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni rrotullat e suxhukut në një tigan. Lani me vezë dhe shtoni farat e susamit. Piqeni atë në 180 ° C për rreth 20 minuta.

3
Salcice role me sfoliate

Shtoni pana në një tigan, gorgonzola dhe parmixhano. Sasi e vogël me kripë dhe piper. Servirini rolet me kremin e krijuar.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Salcice role me sfoliate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni peten sfoliat në një sipërfaqe pune dhe mbështilleni në formë roleje suxhukun. Në një tas të vogël shtoni vezë, kripë, piper dhe përzieni të gjithë përbërësit me një pirun. Vendosni rrotullat e suxhukut në një tigan. Lani me vezë dhe shtoni farat e susamit. Piqeni atë në 180 ° C për rreth 20 minuta.

2
Salcice role me sfoliate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni rrotullat e suxhukut në një tigan. Lani me vezë dhe shtoni farat e susamit. Piqeni atë në 180 ° C për rreth 20 minuta.

3
Salcice role me sfoliate

Shtoni pana në një tigan, gorgonzola dhe parmixhano. Sasi e vogël me kripë dhe piper. Servirini rolet me kremin e krijuar.

Salcice role me sfoliate