Salce Xaxiq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kremoze, e pasur, e trashë dhe e bardhë, Salca Tzatziki është një salce tradicionale Greke e cila bëhet duke përdorur kos të trashë dhe kremoz, ereza dhe kastravec.

Salce Xaxiq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Salce Xaxiq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni kastravecin me nje lugë çaji kripe dhe mbajeni mënjanë për 5-6 minuta.

2
Salce Xaxiq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtrydhni kastravecin dhe mbajeni mënjanë.

3
Salce Xaxiq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni të gjithë përbërësit në një tas dhe përzieni mirë.

4
Salce Xaxiq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lereni 2-3 ore ne frigorifer te ftohet.

CategoryCuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Salce Xaxiq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni kastravecin me nje lugë çaji kripe dhe mbajeni mënjanë për 5-6 minuta.

2
Salce Xaxiq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtrydhni kastravecin dhe mbajeni mënjanë.

3
Salce Xaxiq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni të gjithë përbërësit në një tas dhe përzieni mirë.

4
Salce Xaxiq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lereni 2-3 ore ne frigorifer te ftohet.

Salce Xaxiq