Kremoze, e pasur, e trashë dhe e bardhë, Salca Tzatziki është një salce tradicionale Greke e cila bëhet duke përdorur kos të trashë dhe kremoz, ereza dhe kastravec.

Perberesit
Pergatitja
1

Përzieni kastravecin me nje lugë çaji kripe dhe mbajeni mënjanë për 5-6 minuta.
2

Shtrydhni kastravecin dhe mbajeni mënjanë.
3

Shtoni të gjithë përbërësit në një tas dhe përzieni mirë.
4

Lereni 2-3 ore ne frigorifer te ftohet.
Ingredients
Perberesit
Directions
Pergatitja
1

Përzieni kastravecin me nje lugë çaji kripe dhe mbajeni mënjanë për 5-6 minuta.
2

Shtrydhni kastravecin dhe mbajeni mënjanë.
3

Shtoni të gjithë përbërësit në një tas dhe përzieni mirë.
4

Lereni 2-3 ore ne frigorifer te ftohet.