Salce Tartari - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Salce Tartari e bërë në shtëpi që është jashtëzakonisht e shijshme. Provojeni me pak salmon te pjekur per te kuptuar per cfare po flas ne te vertete.

Salce Tartari
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Salce Tartari - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni majonezë në një tas. Shtoni turshit dhe mustardën djegëse. Ky është përbërësi që jep recetën që është goditje.

2
Salce Tartari - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përziejeni për të bashkuar përbërësit.

CategoryCuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Salce Tartari - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni majonezë në një tas. Shtoni turshit dhe mustardën djegëse. Ky është përbërësi që jep recetën që është goditje.

2
Salce Tartari - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përziejeni për të bashkuar përbërësit.

Salce Tartari