Salce portokalli me karkaleca dhe majoneze per nje shije me aziatike.


Grini lakrën. Shtoni majonezë në një tas dhe ketchup. Shtoni pak kripë dhe piper dhe lëngun e gjysmës së një portokalli. Përziejini mirë. Shtoni pak djathë parmixhano.

Hidhni konjak dhe përziejeni derisa të keni një përzierje homogjene. Ziejini karkalecat për disa minuta. Kulloni ato. Shtoni lakër të prerë imët në një gotë.

Shtoni lakër të copëtuar imët në një gotë; derdh një lugë salcë të përgatitur. Shtoni një shtresë tjetër lakre dhe vendosni karkaleca rreth gotës. Shtoni përsëri salcë. Dekorojeni me një fetë portokalli dhe majdanoz.
Ingredients
Directions

Grini lakrën. Shtoni majonezë në një tas dhe ketchup. Shtoni pak kripë dhe piper dhe lëngun e gjysmës së një portokalli. Përziejini mirë. Shtoni pak djathë parmixhano.

Hidhni konjak dhe përziejeni derisa të keni një përzierje homogjene. Ziejini karkalecat për disa minuta. Kulloni ato. Shtoni lakër të prerë imët në një gotë.

Shtoni lakër të copëtuar imët në një gotë; derdh një lugë salcë të përgatitur. Shtoni një shtresë tjetër lakre dhe vendosni karkaleca rreth gotës. Shtoni përsëri salcë. Dekorojeni me një fetë portokalli dhe majdanoz.