Merrni gocat e detit dhe shijojini në nje nivel tjetër me këtë recetë të salcë minjonet. Me shallots, uthull dhe piper të bardhë, është një shoqërues klasik i gocave të papërpunuara.


Qëroni dhe copëtoni trashë shallot. Vendosini ato në një procesor ushqimi ose me nje thike grijini imet.

Trazoni në uthull të bardhë, uthull orizi, sheqer, kripë:
Vendosni shallot e grirë dhe çdo lëng të lëshuar prej tyre në një tas. Shtoni uthullën e bardhë, uthullën e orizit dhe sheqerin dhe kripën. Trazoni me një pirun.

Shtoni qepen e njome të sapo grimcuar dhe mollen. Trazoni me një pirun.

Mbulojeni me mbështjellës plastik dhe ftohuni në frigorifer për minimumi 4 orë. Për rezultate më të mira, ruajeni të paktën 2 ditë para se ta përdorni.
Ingredients
Directions

Qëroni dhe copëtoni trashë shallot. Vendosini ato në një procesor ushqimi ose me nje thike grijini imet.

Trazoni në uthull të bardhë, uthull orizi, sheqer, kripë:
Vendosni shallot e grirë dhe çdo lëng të lëshuar prej tyre në një tas. Shtoni uthullën e bardhë, uthullën e orizit dhe sheqerin dhe kripën. Trazoni me një pirun.

Shtoni qepen e njome të sapo grimcuar dhe mollen. Trazoni me një pirun.

Mbulojeni me mbështjellës plastik dhe ftohuni në frigorifer për minimumi 4 orë. Për rezultate më të mira, ruajeni të paktën 2 ditë para se ta përdorni.