Salce Me Majoneze dhe Hudher - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Adhurues te hudhres, tashme ka dhe nje salce per ju qe te shijoni ushqimet.

Salce Me Majoneze dhe Hudher - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Salce Me Majoneze dhe Hudher - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas, shtoni majonezë, kripe, majdanoz & hudher.

2
Salce Me Majoneze dhe Hudher - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përziejini mirë.
Kjo salce reziston per 2 - 3 dite ne frigorifer.

CategoryCuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Salce Me Majoneze dhe Hudher - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas, shtoni majonezë, kripe, majdanoz & hudher.

2
Salce Me Majoneze dhe Hudher - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përziejini mirë.
Kjo salce reziston per 2 - 3 dite ne frigorifer.

Salce Me Majoneze dhe Hudher