Salca e gjalpit me limon kombinohet shumë bukur me fruta deti, karkaleca deti ose pule. Bëni salcë me gjalpë dhe limon edhe ju ne shtepiat tuaja.

Perberesit
Pergatitja
1

Vendosim tiganin ne zjarr dhe ne te shtojme lengun e limonit, kripen dhehudhren e grire.
2

Pasi lengu ka filluar te zieje shtoni pak nga pak gjalpin dhe trazoni me ngadale derisa te formohet nje mase kremoze.
3

Hidhini majdanoz dhe servireni me ushqimin qe deshironi.
Ingredients
Perberesit
Directions
Pergatitja
1

Vendosim tiganin ne zjarr dhe ne te shtojme lengun e limonit, kripen dhehudhren e grire.
2

Pasi lengu ka filluar te zieje shtoni pak nga pak gjalpin dhe trazoni me ngadale derisa te formohet nje mase kremoze.
3

Hidhini majdanoz dhe servireni me ushqimin qe deshironi.