Salca e Boronicës është shumë e lehtë për tu pregatitur në shtëpi dhe shkon mjaft mirë me pulën, gjelin e detit, mishin e vicit,mishin e derrit dhe djathrat e ndryshëm sidomos camembert. Mjafton vetëm disa minuta dhe salca juaj do të jetë gati ta kombinoni sipas preferencave tuaja.

Shtoni të gjithë përbërësit në një tenxhere dhe vendoseni në zjarr mesatar derisa të ziejë. Në këtë moment uleni zjarri dhe lëreni akoma të ziejë derisa salca të trashet. Në fund lëreni të ftohet dhe shërbejeni sipas preferencave tuaja. Ju bëftë mirë!
Ingredients
Directions

Shtoni të gjithë përbërësit në një tenxhere dhe vendoseni në zjarr mesatar derisa të ziejë. Në këtë moment uleni zjarri dhe lëreni akoma të ziejë derisa salca të trashet. Në fund lëreni të ftohet dhe shërbejeni sipas preferencave tuaja. Ju bëftë mirë!