Salca Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Salce marinara per cdo lloj perdorimi. Me kete salce pizzat dhe makaronat qe do te beni do te shijojne ndryshe.

Salca Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time4 minsCook Time20 minsTotal Time24 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Salca Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Nxehni e vajin e ullirit në një tenxhere të madhe në zjarr mesatar / të lartë derisa të shkëlqejë. Shtoni qepë dhe gatuajeni duke e trazuar shpesh, derisa të zbutet dhe të jetë i tejdukshëm rreth 3 minuta.

2
Salca Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni hudhër, gatuajeni (duke e trazuar shpesh) derisa të jetë aromatik rreth 1 minut.

3
Salca Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni domate të shtypura, borzilok, sheqer, rigon të thatë, kripë deti, piper të zi dhe thekon speci të kuq. Trazoni mirë dhe ulni nxehtesine. Ziej salcën marinara për 20 minuta, duke e trazuar herë pas here. Përdorni sipas dëshirës.

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Salca Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Nxehni e vajin e ullirit në një tenxhere të madhe në zjarr mesatar / të lartë derisa të shkëlqejë. Shtoni qepë dhe gatuajeni duke e trazuar shpesh, derisa të zbutet dhe të jetë i tejdukshëm rreth 3 minuta.

2
Salca Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni hudhër, gatuajeni (duke e trazuar shpesh) derisa të jetë aromatik rreth 1 minut.

3
Salca Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni domate të shtypura, borzilok, sheqer, rigon të thatë, kripë deti, piper të zi dhe thekon speci të kuq. Trazoni mirë dhe ulni nxehtesine. Ziej salcën marinara për 20 minuta, duke e trazuar herë pas here. Përdorni sipas dëshirës.

Salca Marinara