Salce marinara per cdo lloj perdorimi. Me kete salce pizzat dhe makaronat qe do te beni do te shijojne ndryshe.


Nxehni e vajin e ullirit në një tenxhere të madhe në zjarr mesatar / të lartë derisa të shkëlqejë. Shtoni qepë dhe gatuajeni duke e trazuar shpesh, derisa të zbutet dhe të jetë i tejdukshëm rreth 3 minuta.

Shtoni domate të shtypura, borzilok, sheqer, rigon të thatë, kripë deti, piper të zi dhe thekon speci të kuq. Trazoni mirë dhe ulni nxehtesine. Ziej salcën marinara për 20 minuta, duke e trazuar herë pas here. Përdorni sipas dëshirës.
Ingredients
Directions

Nxehni e vajin e ullirit në një tenxhere të madhe në zjarr mesatar / të lartë derisa të shkëlqejë. Shtoni qepë dhe gatuajeni duke e trazuar shpesh, derisa të zbutet dhe të jetë i tejdukshëm rreth 3 minuta.

Shtoni domate të shtypura, borzilok, sheqer, rigon të thatë, kripë deti, piper të zi dhe thekon speci të kuq. Trazoni mirë dhe ulni nxehtesine. Ziej salcën marinara për 20 minuta, duke e trazuar herë pas here. Përdorni sipas dëshirës.