Rizoto me spinaq perfekte per stinen e veres. Pasi kombinoni perimet jeshile me nje pjate tuajen te preferuar.


Pastroni dhe prerë spinaqin në copa mesatare. Prisni thelpinjtë e qepës dhe hudhrës. Skuqni hudhrën dhe spinaqin në një tigan me pak vaj ulliri.

Shtoni pak vaj ulliri në një tigan dhe skuqni qepën dhe orizin. Shtoni 1 gotë verë të bardhë, 2 gota ujë dhe gatuajeni për disa minuta.

Kur orizi të gatuhet, shtoni spinaq, kripë, pak gjalpë dhe parmixhano të integruar. Përziejini mirë.

Vendoseni në një pjatë shërbyese dhe sipër shtoni parmixhiano të grirë.
Ingredients
Directions

Pastroni dhe prerë spinaqin në copa mesatare. Prisni thelpinjtë e qepës dhe hudhrës. Skuqni hudhrën dhe spinaqin në një tigan me pak vaj ulliri.

Shtoni pak vaj ulliri në një tigan dhe skuqni qepën dhe orizin. Shtoni 1 gotë verë të bardhë, 2 gota ujë dhe gatuajeni për disa minuta.

Kur orizi të gatuhet, shtoni spinaq, kripë, pak gjalpë dhe parmixhano të integruar. Përziejini mirë.

Vendoseni në një pjatë shërbyese dhe sipër shtoni parmixhiano të grirë.