Rizoto me panxhar eshte nje pjate e fresket, e shijeshme dhe perfekte per te gjithe vegjetarianet.


Ziejme dy kokrra dy panxhar për disa minuta.

Copetojini dhe vendosini ne nje tas. Shtypini me pirun derisa te behet si pure.

Në një tigan me pak vaj ulliri skuqni qepën. Pastaj shtoni oriz, selino, panxhar dhe trazojini mirë.

Pas disa minutave shtoni lëngun e mishit. Hidhni pak kripë, piper dhe djathë.

Shtoni gjalpë dhe lëngun e limonit. Në fund, trazoni përsëri derisa të krijohet një masë homogjene.
Ingredients
Directions

Ziejme dy kokrra dy panxhar për disa minuta.

Copetojini dhe vendosini ne nje tas. Shtypini me pirun derisa te behet si pure.

Në një tigan me pak vaj ulliri skuqni qepën. Pastaj shtoni oriz, selino, panxhar dhe trazojini mirë.

Pas disa minutave shtoni lëngun e mishit. Hidhni pak kripë, piper dhe djathë.

Shtoni gjalpë dhe lëngun e limonit. Në fund, trazoni përsëri derisa të krijohet një masë homogjene.