Red velvet eshte nje nder ebelsirat me interesante qe mund te gatuani. Ka nje shije teper te vecante dhe shume i thjeshte per tu bere.


Shtoni vezët dhe vajin në një enë. Përziejeni mirë dhe shtoni dhallën. Tani shtoni uthull, miell, qumësht, kakao, disa kripë, pluhur pjekje dhe ngjyrën e kuqe nga ngjyruesi. Përziejini mirë.

Pastaj zhvendoseni masën në një enë specifike. Bëni tre prej tyre dhe futeni në furrë për 30 minuta në një temperaturë prej 180 gradë. Në një tas shtoni gjalpë, sheqer pluhur, krem djathi dhe përzieni mirë me një rrahës elektrik.

Vendosni masën që përgatitët me kremin e djathit sipër saj. Lyeni kekun me nje shtrese nga brenda dhe siper. Vendoseni në frigorifer për disa orë për të ngrirë dhe më në fund shijojeni!
Ingredients
Directions

Shtoni vezët dhe vajin në një enë. Përziejeni mirë dhe shtoni dhallën. Tani shtoni uthull, miell, qumësht, kakao, disa kripë, pluhur pjekje dhe ngjyrën e kuqe nga ngjyruesi. Përziejini mirë.

Pastaj zhvendoseni masën në një enë specifike. Bëni tre prej tyre dhe futeni në furrë për 30 minuta në një temperaturë prej 180 gradë. Në një tas shtoni gjalpë, sheqer pluhur, krem djathi dhe përzieni mirë me një rrahës elektrik.

Vendosni masën që përgatitët me kremin e djathit sipër saj. Lyeni kekun me nje shtrese nga brenda dhe siper. Vendoseni në frigorifer për disa orë për të ngrirë dhe më në fund shijojeni!