Recel me portokall - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Stina e dimrit është koha perfekte e portokallëve. Sot do tju tregojë një recetë sesi të pregatisni recel me portokoll. Një recetë të cilën fëmijët tuaj do ta adhurojnë.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time1 hr 10 minsTotal Time1 hr 20 mins
Produktet kryesore
1
portokall

Fillimisht qëroni portokajtë, pritini në copa dhe pastrojini nga fijet e mesit.

2
portokall

Vendosni një tenxhere në zjarr të ulët ku do të shtoni portokajtë,gjethet e barbarozit, sheqerin, dhe lërini të ziejnë për rreth 1 orë.

3
portokall

Kur të jetë afër fundit, preni shumë hollë lëkurën e portokajëve dhe shtojeni në tenxhere, së bashku me lëngun e limonit. Lëreni edhe 5 minuta të ziejë.

4
portokall

Në fund të gjithë masën hidheni në enë qelqi.

CategoryCuisine, , , Cooking MethodTags

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
portokall

Fillimisht qëroni portokajtë, pritini në copa dhe pastrojini nga fijet e mesit.

2
portokall

Vendosni një tenxhere në zjarr të ulët ku do të shtoni portokajtë,gjethet e barbarozit, sheqerin, dhe lërini të ziejnë për rreth 1 orë.

3
portokall

Kur të jetë afër fundit, preni shumë hollë lëkurën e portokajëve dhe shtojeni në tenxhere, së bashku me lëngun e limonit. Lëreni edhe 5 minuta të ziejë.

4
portokall

Në fund të gjithë masën hidheni në enë qelqi.

Recel me portokall