Stina e dimrit është koha perfekte e portokallëve. Sot do tju tregojë një recetë sesi të pregatisni recel me portokoll. Një recetë të cilën fëmijët tuaj do ta adhurojnë.

Fillimisht qëroni portokajtë, pritini në copa dhe pastrojini nga fijet e mesit.

Vendosni një tenxhere në zjarr të ulët ku do të shtoni portokajtë,gjethet e barbarozit, sheqerin, dhe lërini të ziejnë për rreth 1 orë.

Kur të jetë afër fundit, preni shumë hollë lëkurën e portokajëve dhe shtojeni në tenxhere, së bashku me lëngun e limonit. Lëreni edhe 5 minuta të ziejë.

Në fund të gjithë masën hidheni në enë qelqi.
Ingredients
Directions

Fillimisht qëroni portokajtë, pritini në copa dhe pastrojini nga fijet e mesit.

Vendosni një tenxhere në zjarr të ulët ku do të shtoni portokajtë,gjethet e barbarozit, sheqerin, dhe lërini të ziejnë për rreth 1 orë.

Kur të jetë afër fundit, preni shumë hollë lëkurën e portokajëve dhe shtojeni në tenxhere, së bashku me lëngun e limonit. Lëreni edhe 5 minuta të ziejë.

Në fund të gjithë masën hidheni në enë qelqi.