Recel Luleshtrydheje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kete reçel luleshtrydheje mund ta vendosni dhe ne ngrirje por mund ta konsumoni dhe ne moment.

Recel Luleshtrydheje
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Recel Luleshtrydheje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini luleshtrydhet në copa me madhësi bizele.. Shtoni sheqerin dhe në fruta dhe përdorni një shpatull për të kombinuar gjithçka së bashku.

2
Recel Luleshtrydheje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhini frutat në një tenxhere te vendosur në sobe me nxehtësi mesatare, pastaj zvogëloni nxehtësinë në mes të ulët dhe ziejini për një minimum prej 10 minutash.

3
Recel Luleshtrydheje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërsa receli gatuhet, përdorni një lugë për të hequr çdo shkumë që formohet në sipërfaqe dhe hidhni.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Recel Luleshtrydheje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini luleshtrydhet në copa me madhësi bizele.. Shtoni sheqerin dhe në fruta dhe përdorni një shpatull për të kombinuar gjithçka së bashku.

2
Recel Luleshtrydheje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhini frutat në një tenxhere te vendosur në sobe me nxehtësi mesatare, pastaj zvogëloni nxehtësinë në mes të ulët dhe ziejini për një minimum prej 10 minutash.

3
Recel Luleshtrydheje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërsa receli gatuhet, përdorni një lugë për të hequr çdo shkumë që formohet në sipërfaqe dhe hidhni.

Recel Luleshtrydheje