Kete reçel luleshtrydheje mund ta vendosni dhe ne ngrirje por mund ta konsumoni dhe ne moment.


Pritini luleshtrydhet në copa me madhësi bizele.. Shtoni sheqerin dhe në fruta dhe përdorni një shpatull për të kombinuar gjithçka së bashku.

Hidhini frutat në një tenxhere te vendosur në sobe me nxehtësi mesatare, pastaj zvogëloni nxehtësinë në mes të ulët dhe ziejini për një minimum prej 10 minutash.

Ndërsa receli gatuhet, përdorni një lugë për të hequr çdo shkumë që formohet në sipërfaqe dhe hidhni.
Ingredients
Directions

Pritini luleshtrydhet në copa me madhësi bizele.. Shtoni sheqerin dhe në fruta dhe përdorni një shpatull për të kombinuar gjithçka së bashku.

Hidhini frutat në një tenxhere te vendosur në sobe me nxehtësi mesatare, pastaj zvogëloni nxehtësinë në mes të ulët dhe ziejini për një minimum prej 10 minutash.

Ndërsa receli gatuhet, përdorni një lugë për të hequr çdo shkumë që formohet në sipërfaqe dhe hidhni.