Rafaelo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Raffaello me 3 perberes pa pjekje dhe gati për vetëm 15 minuta. Recetë e preferuar për familjen tuaj.

Rafaelo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time10 minsTotal Time25 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Rafaelo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni arren e kokosi dhe qumështin e kondensuar së bashku derisa të kombinohen.

2
Rafaelo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi te jete bere nje mase homogjene formoni toptha dhe ne brendesi te tyre vendosi lajthi ose nje frut te thate tjeter qe ju deshironi. Zakonisht preferohet lajthia.

3
Rafaelo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Rrokullisni secilin topth në kokosin e mbetur dhe lereni ne frigorifer përpara se ta shërbeni.

4
Rafaelo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Servirini dhe shijojini!

CategoryCuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Rafaelo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni arren e kokosi dhe qumështin e kondensuar së bashku derisa të kombinohen.

2
Rafaelo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi te jete bere nje mase homogjene formoni toptha dhe ne brendesi te tyre vendosi lajthi ose nje frut te thate tjeter qe ju deshironi. Zakonisht preferohet lajthia.

3
Rafaelo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Rrokullisni secilin topth në kokosin e mbetur dhe lereni ne frigorifer përpara se ta shërbeni.

4
Rafaelo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Servirini dhe shijojini!

Rafaelo