Këto qofte suedeze kanë një shije të shijshme paksa te renda por perfekte per dimer.


Vendosni mish viçi të bluar në një tas përzierje me thërrime buke, qepë të prerë në kubikë, qumesht pluhur, një vezë, arrëmyshk dhe kripë hudhre. Shtoni qumeshtin e kondesuar jo te embel.

Përzieni përbërësit së bashku me duart tuaja. Rrokullisni përzierjen e viçit në toptha dhe vendoseni në fletë pjekje. Piqni në 200 grade për rreth 30 minuta.

Skuqni miellin pak me vaj. Hidhni te kondesuar jo te embel në përzierjen e miellit të trashur dhe trazoni derisa te bashkohen bashke. Shtoni leng mishi.

Shtoni pluhur hudhre, koper, kripë dhe piper dhe trazojini sebashku.

Shtoni qoftet
Ingredients
Directions

Vendosni mish viçi të bluar në një tas përzierje me thërrime buke, qepë të prerë në kubikë, qumesht pluhur, një vezë, arrëmyshk dhe kripë hudhre. Shtoni qumeshtin e kondesuar jo te embel.

Përzieni përbërësit së bashku me duart tuaja. Rrokullisni përzierjen e viçit në toptha dhe vendoseni në fletë pjekje. Piqni në 200 grade për rreth 30 minuta.

Skuqni miellin pak me vaj. Hidhni te kondesuar jo te embel në përzierjen e miellit të trashur dhe trazoni derisa te bashkohen bashke. Shtoni leng mishi.

Shtoni pluhur hudhre, koper, kripë dhe piper dhe trazojini sebashku.

Shtoni qoftet