Qofte Qiqrash - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kjo eshte receta per qofte qiqrash përgatitur në shtëpi dhe gjithashtu shumë te shëndetshme.

Qofte Qiqrash
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Qofte Qiqrash - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Qiqrat mund t’i zieni ose t’i lini në ujë për një ditë dhe më pas i lini të kullojnë për 1 orë. Hidhini në mikser të gjithë përbërësit një e nga një dhe frulojini derisa të jetë bërë një brumë gati homogjen.

2
Qofte Qiqrash - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi ta hiqni brumin nga mikseri, vini një tigan me vaj në flakë të lartë dhe ndërkohë me dorë formoni qoftet e qiqrave dhe skuqini në vaj të nxehtë. Mund t’i shoqëroni me çfarëdo salce që pëlqeni.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Qofte Qiqrash - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Qiqrat mund t’i zieni ose t’i lini në ujë për një ditë dhe më pas i lini të kullojnë për 1 orë. Hidhini në mikser të gjithë përbërësit një e nga një dhe frulojini derisa të jetë bërë një brumë gati homogjen.

2
Qofte Qiqrash - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi ta hiqni brumin nga mikseri, vini një tigan me vaj në flakë të lartë dhe ndërkohë me dorë formoni qoftet e qiqrave dhe skuqini në vaj të nxehtë. Mund t’i shoqëroni me çfarëdo salce që pëlqeni.

Qofte Qiqrash