Qofte me tërshërë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Jeni gati te provoni qofte me tershere?! Kjo eshte receta perfekte per ju qe deshironi te provoni gjera te reja.

Qofte me tërshërë
Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time30 minsTotal Time45 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Qofte me tërshërë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tashidhni mishin e grirë shtoni vajin e ullirit. Pastaj shtoni qepen dhe disa majdanoz.

2
Qofte me tërshërë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Tani shtoni tërshëre. Rregulloheni me kripë, piper dhe hudhër të thatë.

3
Qofte me tërshërë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Rrokullisni brumin me duart tuaja, per te formuar toptha. Merrni një tavë dhe lujeni me vaj ulliri.

4
Qofte me tërshërë

Vendosni me kujdes qoftet në tavë. Vendoseni në furrë për rreth 30 minuta.

CategoryCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Qofte me tërshërë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tashidhni mishin e grirë shtoni vajin e ullirit. Pastaj shtoni qepen dhe disa majdanoz.

2
Qofte me tërshërë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Tani shtoni tërshëre. Rregulloheni me kripë, piper dhe hudhër të thatë.

3
Qofte me tërshërë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Rrokullisni brumin me duart tuaja, per te formuar toptha. Merrni një tavë dhe lujeni me vaj ulliri.

4
Qofte me tërshërë

Vendosni me kujdes qoftet në tavë. Vendoseni në furrë për rreth 30 minuta.

Qofte me tërshërë