Qofte me Avokado dhe Ton - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kjo recete me qofte me avokado dhe ton eshte nje kombinim shijesh, fantastik i bute nga brenda dhe i parezistueshem.

Qofte me Avokado dhe Ton
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Qofte me Avokado dhe Ton - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni ton, majonezë, djathë parmixhano dhe erëza në një tas dhe përzieni së bashku mirë.

2
Qofte me Avokado dhe Ton - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Priteni avokadon ne kuba dhe hidheni në ton. Formoni tonin në topa dhe mbulojeni me miell.

3
Qofte me Avokado dhe Ton - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni vajin në një tigan në nxehtësi mesatare. Pasi të nxehet, shtoni qoftet me ton dhe avokado dhe skuqini derisa të skuqen nga të gjitha anët.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Qofte me Avokado dhe Ton - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni ton, majonezë, djathë parmixhano dhe erëza në një tas dhe përzieni së bashku mirë.

2
Qofte me Avokado dhe Ton - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Priteni avokadon ne kuba dhe hidheni në ton. Formoni tonin në topa dhe mbulojeni me miell.

3
Qofte me Avokado dhe Ton - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni vajin në një tigan në nxehtësi mesatare. Pasi të nxehet, shtoni qoftet me ton dhe avokado dhe skuqini derisa të skuqen nga të gjitha anët.

Qofte me Avokado dhe Ton